الأحد، 29 يوليو 2012

سويسرول الاناناس



المقادير 


الطحين : 3 / 4 كوب.
بيكن بودر : 1 / 2 ملعقة شاي.
بيض مفصول 4.
مسحوق السكر بودر : 3 / 4 كوب.
الفانيليا : 1 ملعقة شاي.
الملح. 1 / 4 ملعقة شاي.
مربى الأناناس فاكهة أو المختلطة : حوالي 5 ملاعق كبيرة.
السكر الناعم : حوالي 1 / 4 كوب 




الطريقة :


1.هنجيب ورق الزبدة وهنحط علية زبدة ودقيق بشكل دة ونتركة جانبا


2. فصل البيض وبياض البيض
هنخفق الصفار جامد جدا ونحط علية الملح ونتركة لوحدوا
في حين يضرب بياض البيض تأكد من أن 
تم خفقة تمام


3. يستمر الضرب وإضافة السكر البودرة تدريجيا ، حتى يتقل، إضافة الفانيليا. 


4. نخل الدقيق مع بيكن بودر، إضافة تدريجيا إلى خليط البيض


5.يتم اضافة بياض البيض


6.يتم وضع الخليط فى صنية الفرن ويخبز فى فرن حامى من 8 الى 12 دقيقة تقريبا


7. وفي الوقت نفسه أخذ منشفة المطبخ وننخل السكر البودرة.


8.لما الكيك يستوى ولما متكونش سخنة قوى هنضعها على منشفة ونشيل اى تكسير فى الحواف 
هنلف الكيك براحة مرة عشان تبقا مرنة معانا ونرجعها تانى


9.هنضيف مربى الاناناس سادة او بلقطع
هنلفها براحة تانى وتقطع ونرش عليها سكر بودر وتقدم




المصدر: كونى انثى

 

مدوناتي

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

عن المدونة

جمالك سيدتى Copyleft © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template
تعريب : Abed