المقادير
ربع كيلو دقيق بسبوبة
كوب وربع لبن
ربع كوب زبدة
كوب سكر
كيس فانيليا
تلت اربع كيس بيكنج بودر
ليمونة
الطريقة
حطى الدقيق ع البيكنج بودر فى طبق عميق عشان هيفور
وحطى اللبن ع السكر ع الزبدة واغليهم وحطيهم ع الدقيق وهو سخن وقلبى
وتكونى دهنة الصينية زبدة وصبيهم فيها ودخليها الفرن على درجة حرارة متوسطة
لحد ما وشها يبدا يحمر كدة
تكونوا وقتها بتعملوا الشربات كوب سكر وكوب ماء وليمونة وبيغلى 10 دقايق بس
وبتحط سخن ع البسبوسة وهى سخنة