الأربعاء، 6 يونيو 2012

تعمل ايه لو اكلت شطة كتير وحسيت انك مولع ومشطشط





كتير مننا بيحب الشطة او الفلفل الحار وبعد الاكل بيبقى ملهلب 

من الشطة


وفى مقولة ان الماء تطفى حرارة الفلفل فى الفم


ودى مقولة خطا

ولكن الصح اننا نشرب ماء

لان الفلفل يحتوى على مادة كابسيسين الكيمائية

والتىلا يتفاعل معها الماء

بينما يتفاعل معها اللبن والايس كريم

بالاضافة ان اللبن يحتوى على بروتين 

كازيين  والذىيعمل على تفكيك مادة كابسيسين الموجودة

بالفلفل الحار

ويمنع الشعور باللهب وكمان يمنع الالتهابات

 والتقرحات بالفم والمرى

 

مدوناتي

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

عن المدونة

جمالك سيدتى Copyleft © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template
تعريب : Abed